torsdag den 9. marts 2017

Bountykage - nem og lækker!

Bountykage!! 



Ingredienser: 
Kiksebund: 
200 gram digestive 
100 gram smeltet smør 
75 gram hakket hvid chokolade 
75 gram hakkede mandler 

Kokosfyld:
2 poser kokosmel
2 dåser kondenseret mælk 
1/2 pakke mascarpone 

Chokoladeganache: 
360 gram mørk chokolade 
100 gram smør 
En smule fløde 

Fremgangsmåde:
Knus kiks, hak hvid Choko og mandler.  Bland det med smør og pres det hele ned i bunden af en springform ca 20 cm i diameter: pres det godt ned 
Lav kokosfyldet ved at blande det hele sammen og stil det i køleskabet i et par timer
Lav chokolade ganache ved at smelte chokolade og smør i en gryde ved æv varme. Tilsæt fløden og lad det køle lidt af. 

Læg skiftevis et lag kokos og et lag chokoladeganache og overtræk til sidst kagen med ganachen. Pynt evt med lidt hakket hvid chokolade.

Nydes kold!!! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar