Bountykage!!
Ingredienser:
Kiksebund:
200 gram digestive
100 gram smeltet smør
75 gram hakket hvid chokolade
75 gram hakkede mandler
Kokosfyld:
2 poser kokosmel
2 dåser kondenseret mælk
1/2 pakke mascarpone
Chokoladeganache:
360 gram mørk chokolade
100 gram smør
En smule fløde
Fremgangsmåde:
Knus kiks, hak hvid Choko og mandler. Bland det med smør og pres det hele ned i bunden af en springform ca 20 cm i diameter: pres det godt ned
Lav kokosfyldet ved at blande det hele sammen og stil det i køleskabet i et par timer
Lav chokolade ganache ved at smelte chokolade og smør i en gryde ved æv varme. Tilsæt fløden og lad det køle lidt af.
Læg skiftevis et lag kokos og et lag chokoladeganache og overtræk til sidst kagen med ganachen. Pynt evt med lidt hakket hvid chokolade.
Nydes kold!!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar