torsdag den 28. maj 2015

Malteserkage



Malteserkage 


Obs: nogle ting skal gøres klar dagen inden, kagen skal laves. 


Ingredienser: 

Lagkagebunde:
Lav eller køb 3-6 færdige lagkagebunde

Hindbærcreme: 
200 gram frosne hindbær 
Maizena rørt i vand
100 gram sukker 
1 spsk vaniljesukker 
1,5 dl fløde

Toblerunecreme: 
400 gram toblerune 
5 dl fløde

8 poser malteters 

Fremgangsmåde: 

Hindbærcreme:
Dagen før: 
Kog hindbær
Tilsæt sukker og vaniljesukker 
Rør det til en tyk grød med maizenablandingen
Lad stå på køl til dagen efter

På dagen: pisk fløde til skum og vend hindbærgrøden i. 

Toblerunecreme: 
Dagen før: 
Smelt toblerunen i fløde
Sæt på køl til dagen efter 

På dagen: pisk til det blir stift 

Samle kagen: 
Læg 1 lagkagebund, kom hindbærcreme, læg nr 2 bund og kom hindbærcreme, læg nr 3 bund og kom toblerune creme, læg nr 4 bund og kom toblerune creme på, læg nr 5 bund og kom hindbærsyltetøj, læg nr 6 bund. (Kan varieres efter hvor høj kage man vil have)



Smør kagen op med resten af toblerunecremen og pynt med malteters hele vejen rundt som på billedet. :) 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar