torsdag den 9. oktober 2014

Gør grøntsagsstængerne lidt mere spændende!


Spændende fad med grøntsagsstænger, dip og knækbrød.


Ofte blir' der serveret gulerodsstænger eller agurkestænger i et højt glas med en skål dip til - og nogle gange endda uden dip til. Gør det hele lidt sjovere og lidt mere spændende ved at servere dip i peberfrugtskåle - og evt. med hjemmebagt knækbrød til.

Knækbrøddene består af 1-1½ dl af 5 forskellige slags kerner og frø, 300 gram mel, 3 dl, vand, 1 dl olie, lidt salt og lidt bagepulver. Det hele blandes sammen og rulles ud mellem to stykker bagepapir, bages ved 170 grader i varmluftovn i ca 23 minutter.

Dressingen består af skyr med lidt krydderier i, der kan man mixe som man har lyst. Man kan også bruge fx holiday eller dildmix. 2 dl skyr og så en god omgang krydderi. Lav evt. 2 eller flere forskellige.

Stængerne skal helst skæres små og tynde. Det frister mest. :)

Server det til en familiefest, til hygge med vennerne eller for dine børn. Er sikker på det vil blive taget godt imod :) prøv det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar